fredag 2. april 2010

!! Skjærtorsdag, masse biler, polis og mennesker !!





Dagen begynte med at jeg og Carro stod opp kl 05.30. Det var ganske slitsomt akkurat det men, vi klarte det vi vettu Carro ;) Vi måtte stå opp så tidlig forde atter vi skulle jo pynte oss med 50-talles klær :P Vi ble ferdige sånn ca 06.45, sååååh. Det tok tid før vi ble ferdige med alt sammen. Vi måtte kjøre ut av gårdsplassen 07.15.

Vi måtte hente Olle og Kent før vi kunne dra bort til Hovland og vente på russen sånn at kolonekjøringa kunne begynne. Vi brukte 6 timer på å kjøre fra Halden til Strømstad. Det tok bare litt tid da ;) hehe. Når vi kom mot Strømstad var det ganske bra med kø på den mye veien.

Vi var der i "noen" timer. Det krydde av polis der, og det var ganske irriterende -_- Men den ene polis dama syns jeg og Carro var fint kledd da ^^ Vi var så lenge i Strømstad at Malibun kokte over, og det var ikke akkurat det som var planen. Når turer gikk hjemmover kuinne vi ikke være i byn alt for lenge forde at motoren hadde kokt over og vi var ganske sliten da.

Både norske polisen og svenske polisen var i Halden, det var jo bare polis der også jo. Får ikke vi ungdommer lov til noen ting lengere vi elle, vi gjør ikke så mye galt. Det eneste kan være at det kanskje kan bli litt slossing mellom noen men det er da for fankeren ikke så ille assa!!

Carro og jeg drakk ikke noe alkohol, Carro kan ikke drikke forde atter ho går på penslin. Men trenger ikke alkohol for å ha det moro assa! ;) hmmm? Er det noe mer jeg skal skrive om denne dagen? Tror ikke det, denne dagen har vært ganske fin og moro. Kost med med å være sammen med : Kristoffer <3, Carro, Kent og Olle. Takk for en herlig dag følkens! <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar